TOMOZA

Glas en Mozaïek Art

Welkom op mijn website!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Toos Wien.

In augustus 2006 heb ik samen met een collega Peggy van der Hout, een workshop mozaïeken gevolgd.  Gewoon ouderwets mozaïeken, door middel van het stuk slaan van tegels. Daar is een mooie bistrotafel uit voortgekomen. Een nieuwe hobby was geboren. Veel werkstukken later, zoals bijvoorbeeld waterschalen, fruitschalen, spiegels en nog meer tafels zijn we gaan mozaïeken met marmer. Ook dit beviel ons prima. Toen besloten dat het werken met glas ons misschien ook wel leuk leek. Dus wij naar een workshop glasmozaïek. Ik kan vertellen dat we sinds die workshop niet anders meer dan met glas werken. We noemen het nu ook niet meer mozaïeken maar glasfusing.

 

Al mijn glaswerk is te koop. Eventueel ook op bestelling te maken. Ook neem ik eigen ontwerpen in opdracht.

Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

Afgelopen zondag 4 juni heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan de Kunstroute Loosduinen. Dat is mij erg goed bevallen,  een gezellige en leuke dag. Veel leuke mensen op bezoek gehad. Graag wil ik iedereen bedanken voor het langskomen. Hopelijk tot volgend jaar.

Op 1 juli 2023 wordt in Loosduinen weer het Montmartre festival gehouden. Dit is in het kader van 100 jaar Loosduinen. Ik zal die dag aanwezig zijn met mijn glaswerk. Graag tot zaterdag 1 juli.

 

 

 

 

 

 

 

 Mijn atelier

 

 

 

 

Verder is er een gastenboek waar u een bericht kunt achterlaten.

 


6 mei 2023 Levensboom18 april 2023 nieuwe schaal20 april 2023 Serveerschaal

  

Dit zijn een paar voorbeelden